By: ashta

10 ting du må vite om mikroblading og permanent make up

Uncategorized

Permanent makeup er også kjent under forskjellige navn som intradermal pigmentering, mikroblading, kosmetisk tatovering. Alle disse beskriver en måte å implantere pigmenter i det dermale laget av huden. Denne sminke teknikken er trygg og beviselig. Den brukes til ulike kosmetiske forbedringer som eyeliner, øyenbryn, leppekontur eller leppefarge. Noen andre permanent makeup prosedyrer inkluderer kamuflasje av arr, vitiligo flekker, areola restaurering, forbedring av hårlinje og mange flere. Denne metoden brukes også til å dekke fødselsmerker, strekkmerker og uønskede flekker. Ulike permanen makeup tilbehør brukes i prosedyren for å få ønsket utseende.

Noen mennesker har tvil om permanent makeup prosedyr. Så vi vil forklare noen ting du bør vite før du gjennomgår denne prosedyren.

Gjør det vondt?

En vanlig tvil eller kan si misforståelse om at gjennomgå denne prosessen er svært smertefull. Alle har forskjellige smertegrenser, men flertallet av de som har gjennomgått denne prosedyren kan si at det var svært lite smerte eller det var ingen smerte i det hele tatt under hele prosedyren. Detter fordi din tekniker vil bruke bedøvelse krem før tatovering for å lindre smerter du kan oppleve.
Men sannheten er, fordi det er en tatovering, så åpenbart vil du føle noen smerte, men hvis du har en tatovering på de følsomme delene av kroppen, vil profesjonelle teknikere bruke en bedøvelse for å redusere eller eliminere smerten.

Vil kosmetisk tatovering falme?

Ja, etter en viss tid trenger en permanent makeup en touch-up. Tiden for det avhenger av hudtype, livsstil, helse og hvor godt du følger etterbehandlingsinstruksjonene.

Følgende behandlinger anbefales for touch-ups:

● Permanent øyelinjer: 2-5 år
● Permanente øyenbryn: 2 år
● Permanente lepper: 2-5 år

Spiller alder noen rolle?

Nei! Alder spiller ingen rolle. Du kan gjennomgå permanent makeup prosedyrer i alle aldre. I følge loven er det bare personer under 18 år som ikke er tillatt for denne prosedyren. Siden huden blir følsom når du blir eldre, er det bare noen få forholdsregler som kreves dersom du gjør denne sminkeprosessen etter ca 50 år.

Hva kan du forvente for permanent sminke?

Etter din permanent makeup prosedyre kan det tatoverte området bli hovent. Hevelse kan avhenge blant annet på klientens hudtype: noen opplever mer hevelse mens andre sveller ikke i det hele tatt etter behandling. Du kan føle kløende, men med tiden går det over. Hvis du fortsatt føler noen uvanlig eller symptomer på infeksjon eller andre problemer, kontakt din tekniker og hudlege om det.

Undersøkelse er viktig

Flytt deg rundt og sørg for at teknikken du har valgt for din kosmetiske tatovering, har blitt profesjonelt opplært i henhold til standardene og gjør utmerket arbeid som du liker og kan stole på. Ikke nøl med å be om porteføljen, slik at du kan se teknikernes tidligere arbeid og få ideen om ulike tekniker tilgjengelige.

Hvis du tviler, si nei!

Hvis du ikke føler deg komfortabel med teknikerne eller tjenestene de tilbyr, kan du alltid si nei! Det er ingen grunn til å ta risikoen fordi det er en permanent makeup prosess, noe som betyr at hvis du ikke er fornøyd med resultatet, vil du ikke kunne gjøre noe i flere måneder.

7- Er det noen begrensninger for å gjennomgå denne prosedyren?
Ja, det kan være noen medisinske årsaker som kan hindre at teknikere jobber med deg:
1. Hvis du er diabetiker, anbefales det ikke å gjennomgå kosmetisk tatovering fordi det tar mer tid å helbrede enn vanligt, som kan medføre infeksjonsrisiko.
2. Pasienter med glaukom kan ikke gjennomgå eyeliner-tatovering.
3. Hvis du bruker fiskolje, må du ta en pause 2 eller 3 uker før prosedyren.
4. Hvis du bruker noen øyenvippe produkter som Vippeserum, må du ta en pause 2 måneder før den permanente makeup prosedyren.
5. Hvis du venter barn, anbefales det ikke å ta en tatovering.

Hva koster det?

Kostnaden for denne sminkeprosessen er ofte knyttet til teknikernes ferdigheter, samt kvaliteten og kompleksiteten til den tilbudte tjenesten. Du kan finne teknikere på nettet fordi så mange av dem har oppført sine tjenester og priser på deres nettsider eller på sosiale medier. Du kan leie den beste teknikken for din kosmetiske tatovering eller mikroblading prosedyre i henhold til dine egne kriterier for det som er bra for deg.

Risiko forbundet med Microblading / Permanent makeup

Risiko forbundet med denne sminkebehandlingen er nesten det samme som for vanlige tatoverings inngrep på kroppen. Man kan lide av mindre blødninger under prosedyren; blåmerker og hevelse er vanlige. Hvis teknikere har brukt dårlig steriliserte deler av utstyr, kan det føre til allergier og infeksjoner. Andre vanlige farer forbundet med prosedyren er utseende av arr i området du har tatovert, som ikke kan fjernes hvis du av en eller annen grunn velger å fjerne tatoveringen. Men den siste er svært sjelden for semi-permanent tatovering.

Fordeler forbundet med Permanent makeup

På den annen side er fordelene forbundet med permanent makeup åpenbare. La oss starte med tidsbesparende … Dette er den mest klare fordelen ved å få permanent sminke. Opptatt person kan redde mange minutter ut av sin morgen make-up-rutine hver dag. Men det finnes også de som hater å fjerne sminke! Så du trenger aldri å bekymre deg for det også – permanent sminke løser også denne delen. Det vil ikke falme, eller gå bort etter vask.
Personer med dårlig syn eller personer med nedsatt motorisk eller fysisk funksjonshemning som har problemer med å bruke sminke selv, kan også investere i permanent makeup. Hvilken fantastisk løsning! Med permanent sminke trenger de ikke å bekymre seg om de har anvendt eller fjernet det riktig.
Neste. Hvis noen gjennomgår rekonstruktiv kirurgi på ansikt eller bryst, hjelper permanent makeup til å gjenopprette tapte hudpigment. Leppe arr kan være skinnende skjult under rett pigmentering med en permanent sminkeprosedyre. Hårtap forholdene fører ofte til å miste øyebrynene, hvor permanent øyenbryn tatovering er den beste løsningen.

Samlet er permanent makeup behandling er en prosedyre som brukes til å forbedre utseendet ditt. Etter prosedyren du kan kjøpe permanent makeup etterpleie produkter som er svært nyttig for vellykkede resultater av din ny kosmetisk tatovering.

Leave a Comment