By: ashta

11 Skjønnhetsprodukter som er trygge nok til bruk med øyenvippeforlengelser

Uncategorized

Å ha vakre lange øyevipper gir en kvinne selvtillit. Hver kvinne skal ha øyenvippeforlengelser minst en gang i hennes liv! Det beste med øyevippeforlengelse er at du kan gå mascara-fri, og øynene dine vil fortsatt se dramatisk ut og skille seg ut i mengden. Som med enhver skjønnhetsbehandling krever øyevippeforlengelser også omsorg og pleie. Det anbefales å bruke vannbaserte og oljefrie produkter fordi oljen i sminke kan svekke bindingen som kan føre til at forlengelservipper faller av. Vi har listet opp noen sminkeprodukter som er trygge å bruke med øyenvippeforlengelser.

AVENOLIE OLJE_FRI GEL CLEANSER

Bruk av oljefrie rengjøringsmiddel er best for øyenvippeforlengelser fordi oljeaktige rengjøring, løsner forlengelservippers bindemiddelet og de faller av for tidlig. Når du leter etter oljefrie rengjøringsprodukter på nettet, les anmeldelser fra kunder først. Det vil hjelpe deg med beslutningen om hvilket produkt som passer deg best blant alle disse hundrevis som er tilgjengelige på nettet.

MARC JACOB’S BEAUTY HIGHLINER GEL EYE CRAYON EYELINER

Hvis du velger mellom eyeliner eller penn, er det best med gel eyeliner for øyevippeforlengelsene, da er det noen risiko for at blyanten kan skade bindingen. Og hvis dette skjer, vil øyevippene dine falle lettere og raskere enn nødvendig. Så det er bedre å alltid bruke gel eyeliner som er lettere å fjerne uten å skade øyevippeforlengelser

BIODERMA SENSIBIO H2O SERVETTER

Det er så mange forskjellige typer øye sminke rengjøringsservietter tilgjengelige på markedet. Kjøp Bioderma Sensibio H2o eller lignende servietter som forsiktig fjerner øyesminke. Disse er også egnet for personer med sensitiv hud.

ALMAG OIL-FREE GENTLE EYE MAKEUP REMOVER PADS

Og igjen. Det er så mange sminke- og sminkeprodukter som inneholder olje som virkelig er den verste fienden for øyevippeutvidelsen.
Hvis du foretrekker rengjøring pads da……
ALMAG OIL-FREE GENTLE EYE MAKEUP REMOVER PADS fjerner øye sminke forsiktig uten å skade forlengelser

JANE IREDALE DELUXE SPOOLIE

Jane Iredale Spoolie er vår favoritt – En ekstremt myk børste for applikasjon av maskara og øyevippe ernæring. Spoolie er et lite verktøy som kan gjøre en stor forskjell for øyevipper. Noen ganger blir de limt sammen over tid. Med hjelp av DELUXE SPOOLIE kan du fikse det.
Du kan også bruke noen av dine myke favorittbørster til øyevippene dine!

FACE STOCKHOLM EYE MAKEUP REMOVER

Det er et spørsmål mange spør om det ville være greit å ha sminke med øyevippeforlengelser? Svaret er JA, du kan bære minimal makeup, for eksempel, bruk mascara på toppen av vipper. Ikke bruk vanntett mascara. Det er ikke det beste valget for øyevippeforlengelsene, fordi noen ingredienser kan løsne limet og vipper kan falle for tidlig. Og når det gjelder å fjerne sminke, bruk en oljefri sminkefjerner som fjerner øyesminke nøye. Til eksempel FACE STOCKHOLM EYE MAKEUP REMOVER

LORAC BEHIND THE SCENES EYE SHADOW PRIMER

Denne primer formelen er så god fordi den virkelig holder pigmentet på plass. Det er lett å spre på øyelokk og blir en perfekt matt finish. Dette beskytter øyevippene mot øyeskygger som kan støves på dem hvis du ikke bruker primer.

LA BELLA DONNA COMPRESSED MINERAL EYE SHADOW

Den rene mineralske øyenskygge brukes best fordi den ikke inneholder oljestengel, FD & C eller alkohol, og vil ikke irritere øynene dine. Hvis det brukes nær den nederste eller øvre linjen, blir øyevippene tykkere og fyldigere. Det er virkelig de beste øyeskyggene som kan brukes hvis du har øyevippeforlengelser.

Max2 Spesiell Mascara Gold

Max2 Special Mascara er spesielt designet for bruk med øyevippeforlengelser.
Den lette teksturen gir voluminøs resultat. Lett å påføre og fjerne.

Urban Decay Makeup Setting Spray

Urban Decay Makeup Setting Spray holder sminken din i mer enn 12 timer uten at den falmer eller smelter. Denne sprayet passer for alle hudtyper. Selv i kalde, varme eller vindfulle værforhold vil sminken din bli som den skal.

Vanligvis holder øyevippeforlengelsene i maksimum 20-30 dager. Over tid er det normalt at 1-5 av dine vippe faller av, så vær ikke bekymret for det, du kan få refill for å få hele utseendet tilbake.

Det er mange andre produkter som er trygge å bruke med øyevippeforlengelse; Vi har oppført noen få av dem fordi disse er de mest brukte og populære produktene som ikke forårsaker skade på øyevipper. Unngå propylenglykol, olje, mineraloljebaserte produkter. Hvis du finner disse ingrediensene som brukes i noen av produktene ved høyere konsentrasjoner, avstå fra å bruke dem hvis du har fått en øyevippeforlengelse. Det er bedre å bruke oljefrie og vannbaserte produkter. Viktigst, alltid hold øyevippeforlengelser ren for å øke levetiden.

Leave a Comment