By: ashta

9 mest populære typen av hårforlengelser

Uncategorized

Tape-on Metod

 

Tape-on-metod betyr at feste hårforlengelser med et tape spesielt utviklet for forlengelser. Tapet er veldig tynt og ligner en hodebunn, noe som gjør denne metoden også egnet for de med tynt hår. For å sette inn tape-hår tar det vanligvis ca. 40 minutter til 1 time. Tape-on hår kan gjenbrukes hvis det håndteres på en riktig måte. De kan farges, styles og formes til en frisyre. Du må være forsiktig når du bruker hårprodukter fordi de kan inneholde ingredienser som kan oppløse bindemidler. På grunn av dette foreslår frisørene vanligvis å bruke spesielle sjampo og balsam som passer til hårforlengelser.

Pre-limt hårforlengelse

 

Pre-limt hårforlengelse festes til naturlig hår ved å bruke oppvarmet lim med hjelp av limpistolpistol hvor extensjonsparti festes på naturlige hårparti. Prosedyren tar ca 2 til 3 timer. Disse hårforlengelsene trenger også omsorg for å beskytte limfeste og naturlig hår. Ekte hårforlengelser kan farges, styles til ønsket frisyre. Hårforlengelser blir enkelt fjernet ved hjelp av spesiell fjernings væske som myker forherdet lim.

Mikro ringer hårforlengelser

 

Denne typen hårforlengelse kalles også micro-loop (sløyfe) eller micro-bead (perle) forlengelser, så så ikke forvirre deg hvis du hører forskjellige navn på denne metoden. Med en spesiell krok glir du det naturlige håret inn i mikroringen og klemmer den med en spesielle tang. Mikroringen er utstyrt med en silikon belegg som gjør at forlengelser festes godt med naturlige håret og beskytter naturlig hår fra metallringspenning. Som alle andre ekte hårforlengelser, kan de bli farget og stylet til forskjellige frisyrer.
Når ditt originale hår vokser og ringene beveger seg bort fra hodebunnen, er det enkelt å flytte ringene ned til hodebunnen igjen.

Clip-on hårforlengelser

 

Clip-on hårforlengelse er også kjent som clip-on veft . De kommer vanligvis i et sett av ferdige deler med innsydde klemmer. Du kan også få et solid stykke av hår som du kan kutte i stykker i henhold til dine ønsker. For å sette dem, trenger du bare å klemme klippen til eget hår og på samme måte åpne klippen for å fjerne forlengelser.
Ekte hårforlengelser kan lokkes, flattes og styles etter dine ønskemål.

Parykker og hårstykker

 

Parykker og løse hårstykker er tilgjengelige i forskjellige stiler, farger, lengder og kan brukes direkte på ditt naturlige hår. Hvis du har kort hår eller du er helt skallet, så velger du denne hår typen som dekker hele hodet ditt. Også for de som har langt eller kort hår, er parykker en rask løsning til en helt ny stil på en kort tid. Hårstykkene er ganske forskjellige fra andre hårforlengelser fordi de ofte kommer i form av en hesthale eller bun som du kan feste til ditt eget hår.

Sy-in hårforlengelse

 


Påføring av Sy-Inn Hårforlengelsen gjør du med hjelp av hårveft syet sammen med det naturlige håret på en spesiell måte. Hår stylisten må først lage tynne fletter i hodebunnen som veft lengder syes sammen med en tråd. For å fjerne forlengelser må du kutte trådene med en saks og deretter fjerne hårveftene. Denne metoden krever gode ferdigheter.

Nail keratin hårforlengelse

 


Hårforlengelse festes til naturlig hår ved hjelp av smelting av forlimte keratin feste ved bruk av et hårforlengelsesvarmtang hvor forlengelse striper med smeltet keratinfusion rulles sammen med naturlige hårstriper. Prosedyren tar ca 2 til 3 timer. Disse hårforlengelsene trenger også omsorg for å beskytte keratinfeste og det naturlige håret. Ekte hårforlengelser kan farges og styles til ønsket frisyre. Keratin hårforlengelser kan lett fjernes ved hjelp av spesiell fjernings væske og fjernings tang.

Alle elsker vakkert langt hår! Hvis du ikke har langt hår av noen grunner, kan du prøve en av disse hårforlengelsene ovenfor for å få det perfekte drømme utseende. Du kan lage forskjellige frisyrer fordi utvidelser kan farges og styles. Du kan bestille hårforlengelse hos en frisør hvor du betaler for hår og arbeid, men du kan også kjøpe håret via internett og betale en tekniker for å feste dem til ditt eget hår. Sjekk all informasjon før du bestemmer deg å ha en hårforlengelse. Lykke til!

Leave a Comment