By: ashtanorway

Fordeler med mikroring hårforlengelser

Uncategorized

Mikrorig hårforlengelse metode bruker små metallringer for å feste utvidelser til naturlig hår. Det er tre typer ringer laget av kobber-, aluminium- og nano-mikroringer, som også er laget av kobber, men mindre i størrelse. De er trygge og varer lenge. De kommer i forskjellige størrelser og farger for å passe til ulike kunders ønsker og behov.
Vi har listet de beste fordelene med microring hårforlengelse for å hjelpe deg med ditt valg av hårforlengelse type du kan velge.

Kan lett påføres hjemme

Mikroring hårforlengelser er ikke som noen andre hårforlengelser som må påføres i en salong av fagfolk. Men denne metoden krever en andres hjelp uansett. Det tar ikke mye tid å lære å bruke denne metoden. Forlengelser kan enkelt festes til eget hår, og hvis du setter dem på feil måte, kan du ganske enkelt flytte dem og fikse til et pefekt hårstreng.

Trygg å bruke

Når du jobber med keratinhårforlengelser, må du bruke varme og i lim-in forlengelser bruker du lim. Begge metodene har noen bivirkninger. Det er folk som er allergiske mot lim, noe som kan irritere dem på hodebunnen. Hvis du arbeider med varme, er det alltid fare for brannskader. Derfor er microring hårforlengelsesmetode ansett som en av de sikreste.

Kan brukes for kortere eller lengre tid

Det tar ikke mye arbeid for å forlenge håret ved hjelp av mikroringer. Fordi det er veldig enkelt å feste mikroringsforlengelser til håret, på samme måte, tar det ikke mye tid å ta dem av. Så du kan bestemme om du vil beholde de lange hår lenge eller bruke dem ved bestemte anledninger.
Når du bruker hårforlengelser i lang tid, kan du flytte ringene tilbake nærmere hodebunn når håret ditt vokser. Og vi anbefaler også at du alltid kjøper naturlig Remy hår, som vil vare lenger fordi all hår i hver veve er placert i samme retning som naturlig hår gjør.

Enkel teknikk

Mikroring hårforlengelse teknologi er en relativt rask prosess for din profesjonelle tekniker. Fordelen med å bruke mikro-ringer for hårforlengelsene er at de er ekstremt diskrete når de plasseres på riktig og nøyaktig måte. Alle som bærer disse forlengelser, vil sette pris på komfort, fleksibilitet og utseende akkurat som du trenger med hårforlengelser.

En annen fordel med denne innsettingsteknikken er at den ikke inkluderer bruk av varme, flytende keratin eller sying ved hjelp av avansert ferdighet for å oppnå tilfredsstillende resultater. Derfor anbefales mikro-ring forlengelse teknologi for nybegynnere, både for de som skal bære hårforlengelser og for de som skal jobbe med de.

Lett å vedlikeholde

En annen fordel med mikro-ring hårforlengelser er at de er relativt enkle å vedlikeholde. Fordi mikroringer festes mekanisk, er det ingen risiko for å bruke sjampo eller tørke håret med varm luft. Det vil heller ikke skade eller oppløse mikro-rings feste hvis du bruker dine favoritt stylingprodukter.

Instant farge / stil endring

Hårforlengelser er tilgjengelige i forskjellige farger. Du kan velge å bytte frisyre med bare noen få highlights eller med større hårstykker av forskjellige farger, kanskje bare for en natt og endre utseendet ditt allerede neste dag.

Leave a Comment