By: ashta

Øyevippeforlengelse- trinn for trinn

Uncategorized

Øyenvippeforlengelsebrukes til å utvide naturlige vippe med hjelp av syntetiske(vanligvis) fibervipper ved hjelp av forskjellige teknikker. Dennetransformasjonsprosedyren gir dig en umiddelbar endring av dittgenerelle utseende. Vel, ikke veldig umiddelbar… Din teknikertrenger deg i mer enn 2 timer i salongen på en behandlings seng! Vedhjelp av ulike metoder og øyenvippe typer, kan han eller hun skapeet fantastisk øyevippe look som passer til ansiktetditt.

Øyenvippeforlengelseprosedyren er ikke så vanskelig oppgave for en person som hargrunnleggende ferdigheter. Men prosessen krever mye tålmodighet ogerfaring. For å vite mer, les artikkelen under og se for deg selv.

Førdu begynner, må du nøye bestemme hvilket resultat du vil oppnå.Øyevippeforlengelse prosedyren bør foregå av et kort intervju derteknikere vil vite hva kundens valg er. Fordi kundens ønske er hvamålet ditt er. Gi informasjon om metoden og dens forskjelligeeffekter. Noen ganger forventer kunden noe som er umulig å oppnå.Derfor er det veldig viktig å avklare alt før du fortsetter.
Startmed å forberede arbeidsområdet ditt. Plasser alt materiale forandeg, slik at du ikke trenger å flytte om og om igjen på jakt ettermanglende tilbehør.
Enviktig del av prosedyren er hygiene. Vask hendene med såpe førprosedyren. Bruk alltid rene, sterile instrumenter for hver kunde. Duer klar nå for å starte.

1. Rengjør området rundt øynene med riktig øyevipper vask. Det er svært viktig å få øyevipper uten olje, smuss og sminke. Vent til øyevipper er helt tørre.

2. Velg alle øyevipper som du skal jobbe med. Plasser dem visuelt for hånd eller kundens panne på en vippebrett. Hvis du skal jobbe med løse vipper, ta en klype av de og legg på en silikonplate (eller annen type). Hvis du skal bruke vipper fra en brett, plukk opp frie striper med alle lengder du planlegger å bruke, og plasser dem i rett ordning.

Dekk kundens nederste vipper med øyevippebeskyttelse mens klienten ser opp. For å være sikker på at øyevippebeskyttelse sitter fast og ikke beveger seg under prosedyren, fest den med et tape: legg to tape striper i form av “X” over øyevippbeskyttelsen.

3.Ta en glassbrett eller annen limbeholder og hell litt av øyenvippelim.

4. Bruk en bøyd pinsett,plukk opp en valgt øyevippe i midten. Ved hjelp av en rett pinsettfrigjør en singel naturlig øyevipper. Pass på at du ikke berører/ skader øyelokket med pinsett. Monter den halve limen medforlengelsen. Legg øyenvippen på dine naturlige frynser fra 1 mm ogvent på at du sakte holder deg

For å fremskyndetørkeprosessen, kan du bruke mini-blow dryer som er veldig praktiskefor forlengelsesprosedyrer.

Det er forskjelligeapplikasjonsteknikker som kan brukes ved vippeforlengelse. Men hvisdu vil gjøre det raskere, prøv følgende: Etter å ha påført 1-evippe på ett øye, la limet tørke mens du går til det andre øyeog påfør 1 vippe der. På denne måten bytter du mellom to øyne.Denne metoden sparer deg tid fordi du ikke trenger å vente til limettørker før du går til neste vippe på samme øye.
Etterå ha fullført arbeidet, sjekk kvalitet ved å kamme vipper medmascara børste eller annen myk børste.

Nårdu er ferdig, fjern øyenvippe beskyttelse. Hvis du ser at noen avvippe er limt til beskyttelsen, kandu forsiktig skille dem med enmikrobrush fuktet med øyenvippeforlengelse limfjerning. Vær veldigforsiktig!

Godtå vite før du gjør en øyevippeforlengelse

Erdet en trygg prosedyre?
Deter noen sikkerhetspunkter forbundet med øyevippprosedyren. Svært fåeksempler har blitt notert hvor vippeforlengelse lim som ble bruktunder prosedyren, har skapt en viss allergisk reaksjon som forårsakerhevelse og rødhet, men vær ikke bekymret for at dette skjer sværtsjelden.

Øyevippeforlengelsekostnader kan variere avhengigav tekniker erfaring,kampanjepris, antall vipper som brukes, teknologi eller annen faktorsom bestemmer hvordan teknikere vil verdsette sitt arbeid. Men pådet norske markedet er prisen ligger mellom ± 400-1500 kroner.

Hvorlenge varer forlengelsen av øyevipper?

Øyenvippeforlengelse varer i maksimalt 3-4 uker hvis utført av enprofesjonell tekniker. Fordi utvidelser holder seg til de naturligeøyenvippene, vil de lett falle av eller sammen med naturlige frynseretter en viss tidsperiode. Riktig pleie og minimale kontaktflensermed oljeprodukter eller store mengder vann kan forlenge forlengelsenslevetid.

Leave a Comment